viernes, 13 de diciembre de 2013

La setmana que ve 22 de desembre

22/12/2013 - V DUATLÓ DE MUNTANYA D' ÒDENA




Diumenge 22 de desembre de 2013 es dispotarà la V proba de duatló de muntanya que passa pels municipis d’Òdena i Castellfollit del Boix organitzada per Totsports, serveis i activitats esportives, Gesport I I’Ajuntament d’Òdena.
Després de quatre anys on la participació ha anat de menys a més, i la última edició vem tenir la organització espera l’afluència de corredors de tota Catalunya ja que la proba ho mereix.
L’horari d’inici de la proba està previst a les 10:30h del matí des de l’escola municipal d’Òdena i l’entrega de dorsals i obertura de boxes entre 8:30 i 9:00 del matí.
Enguany els 3 recorreguts són semblants però no iguals que els de l’any passat, un primer tram de 4,7km a peu amb una part final dura, el tram de BTT serà de 20,7km passant a vora dels molins i per acabar un tram de 2,5km passant pel casc antic del poble d’Òdena.
Les inscripcions es poden fer on-line a través de la Federació Catalana de Triatló www.triatlo.org a partir del 25 de novembre o bé awww.totsports.es. L’últim dia per inscriure’s serà el divendres 20 de desembre.
Per qualsevol consulta podeu posar-vos en contacte amb el Jordi 693.57.54.18, representant de l’empresa Totsports o bé Jonathan Martos 667.52.37.07.

martes, 10 de diciembre de 2013

Presentación temporada 13/14

Este pasado sábado realizamos la presentación de la temporada en el Forn Casas, uno de nuestros principales colaboradores.

Esperamos que sea una gran temporada en la que todos consigamos nuestros objetivos y lo pasemos bien en la mejor compañía!

Queremos dar las gracias desde aquí a todos los que nos ayudáis ( Forn Casas, Centro fisioterapia M. Romero, Moziatex bikewear, gimnasio Aquacunit y De Rosa BicycleStore).

A todos los que aún os lo estáis pensando...no lo dudéis...CE Penendès Marítim es vuestra mejor opción!!

Un saludo a todos y todas!!Salud y km!